Om os

Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn blev stiftet af snedkermester Lasenius Kramp i 1840 for at fremme den samlede håndværkerstands interesser. I dag er foreningen en tværfaglig erhvervsorganisation, der kæmper for erhvervslivets vilkår i Storkøbenhavn.

Foreningens godt 2.200 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhverv. Herudover er der tilsluttet mere end 35 laug og brancheorganisationer.

Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn varetager medlemsvirksomhedernes generelle erhvervspolitiske interesser i hovedstadsområdet. Foreningen tilbyder også medlemmerne faglige og sociale netværk. Endvidere er foreningen med til at sætte fokus på værdien af godt håndværk.

Læs Haandværkerforeningens vedtægter

Hovedsædet

Haandværkerforeningen købte i 1930 Moltkes Palæ af den adelige Moltke-slægt. Siden da har foreningen haft hovedsæde i palæet. Foruden kontorlokaler til sekretariatet rummer bygningen i dag selskabslokaler og gourmetrestauranten AOC. Adressen er: Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn, Dr. Tværgade 2A, 1302 København K. Tlf. 3312 2717 og mail hvf@hvfkbh.dk.

Til møde i Moltkes Palæ

OmOs

Festsalen

Stiftelsesfest1