Om os

Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn blev stiftet af snedkermester Lasenius Kramp i 1840 for at fremme den samlede håndværkerstands interesser. I dag er foreningen en tværfaglig erhvervsorganisation, der kæmper for erhvervslivets vilkår i Storkøbenhavn.

Foreningens knapt 2.500 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhverv. Herudover er der tilsluttet 37 laug og brancheorganisationer.

Et medlemsskab af Haandværkerforeningen er et supplement til medlemsskabet i dit faglige laug, fordi du gennem Haandværkerforeningen bliver en del af det største tværfaglige netværk i hovedstaden. Ud over at varetage de erhvervsdrivendes erhvervspolitiske interesser overfor hovedstadens kommuner tilbyder foreningen også både tværfaglige og sociale netværk.

Det er Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn der afholder den store medaljefest på Københavns Rådhus, hvor vi hvert år fejrer de dygtigste udlærte svende. Derudover holder vi 6-8 fyraftensmøder om året, og vi har mere end 20 klubber, som arrangerer sociale møder og arrangementer. Vi inviterer også hvert år til stiftelsesfest, juletræsfest for børn og andre arrangementer i Moltkes Palæ, hvor Haandværkerforeningen har hovedsæde.

Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn har 700 lejeboliger, som er forbeholdt medlemmer af foreningen. Som medlem kan du skrive dig på ventelisten, hvor ventetiden dog i øjeblikket er ca. 6 år.

Læs Haandværkerforeningens vedtægter

Hovedsædet

Haandværkerforeningen købte i 1930 Moltkes Palæ af den adelige Moltke-slægt. Siden da har foreningen haft hovedsæde i palæet. Foruden kontorlokaler til sekretariatet rummer bygningen i dag selskabslokaler og gourmetrestauranten AOC. Adressen er: Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn, Dr. Tværgade 2A, 1302 København K. Tlf. 3312 2717 og mail hvf@hvfkbh.dk.

Til møde i Moltkes Palæ

OmOs

Festsalen

Stiftelsesfest1