Netværk & Klubber

I Københavns Haandværkerforening kan du møde ligesindede på tværs af brancher og fag. Foreningens mange arrangementer, hvad enten de er af faglig eller social karakter, giver dig rig lejlighed til at møde andre erhvervsfolk og skabe værdifulde relationer.

I netværksgrupperne kan du dele erfaringer og udfordringer med ligesindede og få frisk inspiration til at drive din virksomhed. Der er foreløbig etableret tre netværksgrupper, der alle er åbne for nye medlemmer!

I det branchespecifikke forum for bygge/anlægsfagene diskuterer man de udfordringer, virksomhederne møder, og giver input til Haandværkerforeningens erhvervspolitiske arbejde.

Klubberne

20 forskellige klubber, drevet af ildsjæle, tilbyder medlemmerne et væld af sportslige, kulturelle og selskabelige aktiviteter.

Klik her for at hente ansøgningsskema til vederlagsfrit klub-medlemskab
(Skulle du ved download af ansøgningsskemaet blive bedt om brugernavn og adgangskode – så vælg Annullér. Skemaet kommer frem alligevel.)

klubberNetvaerk

To af klubberne er kontingentfrie: Kom-som-du-er og Det videnskabelige hjørne. Arrangementerne i disse klubber er åbne for alle medlemmer af Haandværkerforeningen.

I de øvrige klubber betales et separat kontingent for medlemskab. Se nærmere detaljer under hver klub.

Savner du en klub på listen? Så er det altid muligt at finde sammen med ligesindede og starte en ny klub.

Faglige aktiviteter

Netvaerk

Socialt samvær

klubber