Medlemsarrangement: PRÆSIDENT DONALD TRUMP OG USA

12. januar 2018

Donald Trump har nu fuldført sit første år som USA’s præsident, og uanset, hvor man står politisk, kan man konstatere, at det har været et af de mærkeligste år i nationens politiske historie.

Vi har inviteret historikeren Niels Bjerre-Poulsen til at gøre status; Dels over det amerikanske demokratis tilstand, og dels over USA’s ændrede rolle i verden. Han vil også komme ind på de problemer, som klæber til Trumpregeringen på grund af den særlige undersøger Robert Muellers efterforskning af mulige forbindelser til Rusland og russiske interesser.

Lektor Niels Bjerre-Poulsen, som er en fremragende kender af USA og en markant foredragsholder, var i oktober 2016 på besøg i Det Videnskabelige Hjørne. Hans foredrag dengang vakte stor interesse, og derfor har Haandværkerforeningens Videnskabelige Hjørne inviteret ham igen.

Inden foredraget serveres en rigtig cowboyret fra Arizona, nemlig Mole Poblano (sammenkogt ret med kødstykker og spændende krydderier), hertil dampet ris, tortillachips, coleslaw salat, surdejsbrød og majspuré. Efter maden kaffe/te og småkager. Vin og øl kan købes til populære priser.

Haandværkerforeningen yder økonomisk tilskud til arrangementet, der derfor kan tilbydes til medlemspris på 225 kr./person.

 

TID: Onsdag den 7. februar kl. 18.00.

STED: Laugshuset, Nørre Alle 19, 2200 København N

TILMELDING: Du tilmelder dig via mail til hvf@hvfkbh.dk eller på tlf. 3312 2717.

NB: Hurtig tilmelding tilrådes! Allersidste frist for tilmelding er torsdag 1. februar kl. 16.00.

Bliv inspireret af Haandværkerforeningens øvrige arrangementer – læs mere på hvfkbh.dk/arrangementer 

Facebook