Eksklusivt medlemstilbud: VIP-billetter til VM i ishockey

6. marts 2018

Kom med Haandværkerforeningen til et brag af en kamp ved VM i ishockey i Royal Arena. Vi har fået fingrene i en stak VIP-billetter til kampen mellem Schweiz og Sverige, som vi nu tilbyder eksklusivt til medlemmer af Haandværkerforeningen.

Sverige er nr. 3 på verdensranglisten, og Schweiz ligger nr. 7. Sverige en af finaleaspiranterne, og ved denne næstsidste kamp i grundspillet, er der stadig noget at kæmpe for for begge mandskaber. Samtidig kan vi forvente fantastisk stemning fra tusindvis af svenske fans, der næsten er på hjemmebane.

Vi inviterer alle medlemmer med til dette VIP-arrangement i Royal Arena, søndag den 13. maj 2018, hvor vi har siddepladser i det bedste område af stadion.

Kampen starter kl. 20.15, men allerede fra kl. 19.00 har vi adgang til Arena Hospitality, hvilket indebærer tre retters buffet med øl, vin, kaffe og soft drinks ad libitum. Det vil være muligt at til gå hospitality-området i mellem perioderne, for at få lidt godt til ganen.

Prisen er 1.665 kr. stykket inkl. moms.

Tilmelding skal ske hurtigst muligt til sekretariatet. Send en mail til jakob@hvfkbh.dk og få dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Læs meget mere om VM i ishockey ovre på det Internationale Ishockey Forbunds hjemmeside

Det med småt:

  • Der kan købes to billetter pr. medlemsnummer.
  • Billetprisen opkræves forud, og købet er bindende.
  • Du skal selv står for transport til og fra Royal Arena.