Vi taler de selvstændiges sag i Hovedstaden

Haandværkerforening i Kjøbenhavn er det tværfaglige, sociale og erhvervspolitiske netværk for hovedstadens små og mellemstore virksomheder.

Et medlemsskab af Haandværkerforeningen er et supplement til medlemsskabet i dit faglige laug, fordi du gennem Haandværkerforeningen bliver en del af det største tværfaglige netværk i hovedstaden. Ud over at varetage de erhvervsdrivendes erhvervspolitiske interesser overfor hovedstadens kommuner tilbyder foreningen også både faglige og sociale netværk.

Det er Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn der afholder den store medaljefest på Københavns Rådhus, hvor vi hvert år fejrer de dygtigste udlærte svende. Derudover holder vi 6-8 fyraftensmøder om året, vi har tre faglige netværk og mere end 20 klubber, som arrangerer sociale møder og arrangementer. Vi inviterer også hvert år til stiftelsesfest, juletræsfest for børn og andre arrangementer i Moltkes Palæ, hvor Haandværkerforeningen har hovedsæde.

Som medlem af Haandværkerforeningen bliver du en del af et tværfagligt netværk af godt 2.100 ligesindede medlemmer, der er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhverv. Herudover er der tilsluttet mere end 35 laug og brancheorganisationer.

Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn har 700 lejeboliger, som er forbeholdt medlemmer af foreningen. Som medlem kan du skrive dig på ventelisten, hvor ventetiden dog i øjeblikket er minimum 4-6 år.

Medlemsfordele

Kontingentet er på 800 kr. om året. For dette beløb får du adgang til en bred vifte af medlemsfordele, fx.

Hvis du har spørgsmål til, hvad du kan få ud af at blive medlem af Haandværkerforeningen, er du velkommen til at kontakte sekretariatet eller et af vores bestyrelsesmedlemmer.

Erhvervspolitisk arbejde

Haandværkerforeningen har seks erhvervspolitiske mærkesager, som vi arbejder for. De seks sager er:

  • Udbud
  • Skatter og afgifter
  • Trafik og fremkommelighed
  • Byplanlægning
  • Uddannelse
  • Det gode håndværk

Du kan læse mere om vores erhvervspolitiske arbejde her

Kriterier for optagelse

For at blive optaget i foreningen skal du enten drive din egen virksomhed eller være ledende medarbejder. Du skal være medlem af dit faglige laug og/eller en relevant arbejdsgiverorganisation for at blive optaget i Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn.

Ansøgning om optagelse

Udfyld og indsend venligst nedenstående ansøgningsformular. Når du har trykket på Send-knappen, vil der efter et øjeblik stå en besked (i en grøn ramme) om, at din ansøgning er modtaget.

Ser du ikke denne besked, så kontakt Haandværkerforeningen på tlf. 3312 2717.

Din ansøgning behandles på det førstkommende bestyrelsesmøde. Der kan derfor godt gå en måneds tid, før du hører fra os.

Du er velkommen til at kontakte sekretariatet på tlf. 3312 2717, hvis du har nogle spørgsmål.

Dit navn (skal udfyldes)

Fødselsdato (skal udfyldes)

Uddannelse (skal udfyldes)

Stilling (skal udfyldes)

Branche (skal udfyldes)

Er du medlem af laug/arbejdsgiverorganisation - hvilken?

Privatadresse (skal udfyldes)

Postnummer og by (skal udfyldes)

Privat e-mail

Privat telefon (skal udfyldes)

Firmanavn og adresse

Hjemmeside

CVR-nummer

Ønsker du opkrævningen sendt til dit firma (kun hvis firmanavn er udfyldt)
Ja


Er du anbefalet af et medlem - hvem?

Hvorfor ønsker du at melde dig ind i Haandværkerforeningen (skal udfyldes)?
Jeg vil gerne understøtte godt håndværk
Den erhvervspolitiske indsats
Det tværfaglige netværk
Tradition for medlemsskab via lauget eller virksomheden
Faglige arrangementer (fyraftensmøder mv.)
Sociale arrangementer (klubber, fester mv.)
Adgang til lejeboliger


Bliv medlem_Robert citat

Bestyrelse_RobertS
Vi er allerede hovedstadens største tværfaglige erhvervsnetværk, men med endnu flere medlemmer i ryggen, kan vi bedre tale det samlede erhvervslivs sag overfor hovedstadens politikere, embedsmænd og borgere. Derfor vil jeg opfordre dig til, at melde dig ind i foreningen.

Robert Sørensen
Formand